ป็อกบาส่งข้อความถึงแฟนยูเวนตุสรอไม่ไหวที่จะเจอ

ปอล ป็อกบา เกือบจะแน่ใจว่าจะเป็นผู้เล่นของยูเวนตุสในสัปดาห์นี้ และเขาสามารถกลับไปฝึกซ้อมพรีซีซั่นกับสโมสรได้ภายในสิบวันข้างหน้า ตามรายงานจากรายงานของสื่อประเทศอิตาลี

การกลับมาของมิดฟิลด์รายนี้ ส่งข้อความเชิงบวกไปยังฐานแฟนบอลของเบียงโคเนรี และหลายคนก็อดใจรอไม่ไหวที่จะได้เห็นเขาสวมชุดขาวดำของเบียงโคเนรี่อีกครั้ง

Pogba คว้าแชมป์ลีกในทุกฤดูกาลที่เขาเล่นให้กับเบียงโคเนรี่ ระหว่างปี 2012 – 2016 และเขากระตือรือร้นที่จะดำเนินการต่อจากจุดที่เขาค้างไว้

ยูเวนตุสยังไม่ได้ประกาศการมาถึงของเขา แต่ถือว่าข้อตกลงเสร็จสิ้น ผู้ชนะการแข่งขันฟุตบอลโลกกำลังเตรียมที่จะกลับมาฝึกซ้อมช่วงปรีซีซันต่อ และเขาได้โพสต์บนอินสตาแกรมของตนเองว่า

เขาโพสต์ภาพตัวเองกำลังฝึกคนเดียวและบรรยายว่า “รอไม่ไหวแล้ว”สิ่งนี้ส่งความตื่นเต้นให้กับแฟน ๆ ของยูเวนตุส โดยหลายคนแสดงความคิดเห็นของเขาเพื่อแสดงสิ่งนั้น

149 thoughts on “ป็อกบาส่งข้อความถึงแฟนยูเวนตุสรอไม่ไหวที่จะเจอ”

  1. This time, although he has not yet arrived in Beijing, he has once again felt the changes in Kaifeng, and his sense of anticipation has skyrocketed, just like a wanderer who has returned after a long absence priligy 30mg

  2. cialis on line This is an Open Access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited

  3. First of all I want to say excellent blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I’ve had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thanks!
    https://essaywritingservicebbc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.