โค้ชผู้รักษาประตูหงษ์แดงเผยพลาดคว้าตัวเนโต้เด็กเก่ายูเวนตุส

จอห์น อัชเตอร์เบิร์ก โค้ชผู้รักษาประตูของลิเวอร์พูล เปิดเผยว่าหงษ์แดงพยายามที่จะเซ็นสัญญากับเนโต้ ผู้รักษาประตูสำรองของบาร์เซโลน่า ระหว่างที่เขาค้าแข้งกับฟิออเรนติน่า แต่เขาตัดสินใจที่จะย้ายไปยังเมืองตูริน

ผู้รักษาประตูชาวบราซิลรายนี้ย้ายมาร่วมงานกับสโมสรยูเวนตุส ในปี 2015 ก่อนที่จะเขาจะย้ายไปยังคาตาโลเนียในฐานะตัวสำรองของมาร์ค-อังเดร แทร์ สเตเก้น ที่บาร์เซโลน่าจนถึงตอนนี้

โดยโค้ชผู้รักษาประตูได้ออกมากล่าวถึงความหลังในครั้งนั้นว่า “เราต้องการที่จะเซ็นผู้รักษาประตูใหม่ที่จะอยู่ในการแข่งขันกับ Mignolet และผมก็ชอบเน”โค้ชผู้รักษาประตูชาวดัตช์บอกเรดเมนทีวี

“เขาอยู่ที่ฟิออเรนติน่า และเราไปที่นั่น เราได้พบกับเอเยนต์ของเขา เราได้พบกับเนโต้ แต่เขาได้เซ็นสัญญาข้อตกลงกับ ยูเวนตุส แล้ว”

“เขาต้องการมาหาเรา แต่เขาไม่สามารถเปลี่ยนแปลงได้ ดังนั้นในที่สุดเขาก็ไม่มา เขายังคงต้องการมา แต่เห็นได้ชัดว่ามันไม่เกิดขึ้น และตอนนี้เขาอยู่ที่บาร์ซ่า”เขากล่าว

One thought on “โค้ชผู้รักษาประตูหงษ์แดงเผยพลาดคว้าตัวเนโต้เด็กเก่ายูเวนตุส”

 1. This funding doubles the original $50 million pledged by Ohanian in partnership with
  the Solana Foundation. One in all Reddit’s Co-Founders, Alexis Ohanian, stuffed
  a slot on the last day of Breakpoint to speak about why he and his enterprise agency Seven Seven Six have been pledging $one hundred million to develop social media on Solana.
  Raj Gokal, Co-Founder of Solana, took the stage with Alexis Ohanian and at one point said on the Breakpoint conference that his network plans to onboard over a billion folks in the subsequent few years.
  Electronic gaming has been hailed as the entry point for crypto and blockchain technology’s mass adoption. P2E games are exploding
  in recognition, and Axie Infinity chalked up a wonderful year for adoption with a token value that has blown by way of the roof again and again. Once full gameplay is launched, it
  will be attention-grabbing to see how many people stop their jobs to P2E full time!

  Sharing your social plans for everybody to see is not a good idea.

  my webpage; สล็อต

Leave a Reply

Your email address will not be published.